dilluns, 21 de desembre del 2015

El cançoner de l'Escola

Ja el tenim aquí!!!

L'any passat, l'Escola i l'AMPA vam voler engegar un nou projecte destinat a totes les famílies.

Molts de vosaltres havieu manifestat què no sabieu quines cançons canten els nens a l'Escola, i per això vam pensar de fer un CANÇONER.

Gràcies a la Bea Bernal, mare de la classe Llana, què hi ha dedicat un munt d'hores al disseny, a la Mar Romero, mare també de Llana, què l'ha ajudat a buscar els vídeos corresponents a les cançons, i a l'Asun, mestra de l'Escola que ens va passar les lletres i partitures de les cançons, ja podeu disposar dels cançoners.

Demà, dia 22 de desembre a la tarda, a la festa de Nadal trobareu una taula on podreu adquirir els cançoners per només 10€.



58 pàgines a tot color, amb paper de qualitat perquè els petits no el trenquin a la mínima i amb cinc pàgines de retallables perquè pugueu crear un joc/panera/titelles (durant les vacances de nadal us donarem idees).








Des d'aquí també volem fer arribar un especial agraïment a la Sabateria Xagrí, què ha volgut fer una aportació econòmica què ens ha ajudat a engegar aquest projecte, i què a més, us ofereix un 15% de descompte al comprar el Cançoner.




Us informem què s'ha editat una tirada de cançoners limitada de 70 exemplars, i què si sou socis de l'AMPA podeu reservar-los i us els guardarem perquè no us quedeu sense. Només heu d'omplir el següent formulari:

http://ampaebmdc.blogspot.com.es/p/reserva-el-teu-canconer.html 


¿No us sembla un bon regal per afegir a la carta al Pare Noel, als Reis Mags o què el cagui el Tió? 

Demà a les 16:30 uns músics ens ajudaran a cantar algunes de les cançons què inclou el cançoner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada